Entra o Registra't
cistella
Cistella: La cistella
està buida

Abans de finalitzar la compra, afegeix el producte que vulguis al quadre de text de comentaris
Com demano un producte que no trobo al web?

Condicions generals de venda

1.- DEFINICIONS

1.1.- Tots els contractes de compravenda de béns (en endavant "Producte o article") entre Puig Fitó i el comprador es regiran per les presents condicions generals de venda, excepte en totes aquelles condicions particulars que hagin estat expressament acordades entre Puig Fitó i el comprador mitjançant contracte.

1.2.- Es considerarà que les presents Condicions Generals de Venda s'han comunicat al comprador en el moment que aquest signi el contracte o un document de comanda o factura, acompanyat d'aquestes condicions.

1.3.- Aquestes condicions s'apliquen a totes les vendes de productes i prestacions de serveis i prevaldran sobre qualsevol altra condició a la qual es faci referència en una comanda del comprador o en una altra correspondència, llevat d'acord específic entre Puig Fitó i el comprador.

2.- PRESSUPOST

2.1.- Un pressupost presentat per Puig Fitó no constitueix una oferta i Puig Fitó es reserva el dret a retirar o modificar-lo abans de l'acceptació de la comanda per part del comprador.

3.- PREUS

3.1.- Els preus pressupostats NO inclouen duanes, taxes, cànons o altres càrregues fiscals que s'hagin d'aplicar als productes o serveis subministrats, per un govern o altres autoritats.

4.- CONDICIONS DE PAGAMENT

4.1.- Tots els pagaments seran contrareembors, en efectiu o amb targeta de crèdit/dèbit. Altres formes de pagament s'hauran de pactar.

5.- ANUL·LACIÓ DE COMANDES

5.1.- Si necessites anul·lar la teva comanda, posa't en contacte amb el nostre servei d'atenció al client al 938 234 385 o a través del correu info@puigfito.com .

6.- TERMINI DE LLIURAMENT

6.1.- En cas de lliurament, es compliran les condicions indicades en el contracte o confirmació de la comanda, i el comprador ha d'especificar el lloc de lliurament. Les despeses de transport es gravaran en la factura de venda, sempre seran a càrrec del comprador.

7.- RECEPCIÓ DEL PRODUCTE

7.1.- Un cop rebut el producte el comprador ha de verificar el contingut del mateix i en cas de defectes i/o faltes imputables a Puig Fitó, el comprador disposarà de 72 hores a partir de la recepció del producte (A partir de la signatura del document de recepció del transportista), transcorregut aquest període, Puig Fitó considera que la comanda ha estat acceptada.

8.- PROTECCIÓ DE DADES

8.1.- Puig Fitó i el Comprador es comprometen a complir totes les obligacions legals en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

whatsapp