Entra o Registra't
cistella
Cistella: La cistella
està buida

Abans de finalitzar la compra, afegeix el producte que vulguis al quadre de text de comentaris
Com demano un producte que no trobo al web?
Puig Fitó

Puig-Fitó S.L. és una petita empresa familiar d’elaboració d’embotits artesanals situada a la població de Casserres. En els nostres inicis, a l’any 1984 elaboràvem productes frescos a la nostra xarcuteria de Casserres. Mica en mica es va anar augmentant la producció de Botifarra fresca i Somalla, ja que amb el procés de curació natural que la caracteritzava, era el resultat d’un embotit semi curat, de gust suau i tendre i amb la seva floridura particular al rebost de Cal Carrillo.

Aleshores, és quan es va decidir ampliar el negoci i no va ser fins l’any 1992 que es crea Puig-Fitó S.L.

Durant tots aquests anys i fins a l’actualitat, gràcies a les inversions permanents en instal·lacions, maquinària i esforç humà; em anat creixent en qualitat i variabilitat d’embotits per tal d’oferir-vos un producte i alhora un servei adequat a les característiques alimentàries i gastronòmiques d’alta qualitat.

Tenim molt clara quina és la nostra filosofia: Qualitat i Tradició. És per això que ho volem transmetre als nostres embotits, satisfent plenament a tothom que tenint un bon paladar, aprecia el valor afegit del bon embotit artesà que ens precedeix des del 1984. Gràcies a l’experiència que hem anat acumulant en tots aquests anys, escoltant les opinions dels nostres consumidors, estem més motivats que mai a continuar endavant millorant dia a dia per oferir-vos els millors embotits.

Actualment l’empresa ha passat a tenir relleu generacional i estem a la segona generació de la família.

Plànol

Puig Fitó

whatsapp