Història

Puig-Fitó S.L. és una petita empresa familiar d’elaboració d’embotits artesanals situada a la població de Casserres. En els nostres inicis, a l’any 1984 elaboràvem productes frescos a la nostra xarcuteria de Casserres. Mica en mica es va anar augmentant la producció de Botifarra fresca i Somalla, ja que amb el procés de curació natural que la caracteritzava, era el resultat d’un embotit semi curat, de gust suau i tendre i amb la seva floridura particular al rebost de Cal Carrillo.

Aleshores, és quan es va decidir ampliar el negoci i no va ser fins l’any 1992 que es crea Puig-Fitó S.L.

Durant tots aquests anys i fins a l’actualitat, gràcies a les inversions permanents en instal·lacions, maquinària i esforç humà; em anat creixent en qualitat i variabilitat d’embotits per tal d’oferir-vos un producte i alhora un servei adequat a les característiques alimentàries i gastronòmiques d’alta qualitat.

Tenim molt clara quina és la nostra filosofia: Qualitat i Tradició. És per això que ho volem transmetre als nostres embotits, satisfent plenament a tothom que tenint un bon paladar, aprecia el valor afegit del bon embotit artesà que ens precedeix des del 1984. Gràcies a l’experiència que hem anat acumulant en tots aquests anys, escoltant les opinions dels nostres consumidors, estem més motivats que mai a continuar endavant millorant dia a dia per oferir-vos els millors embotits.

Actualment l’empresa ha passat a tenir relleu generacional i estem a la segona generació de la família.

1984

Elaboració de productes frescos a la xarcuteria de Casserres.

1992

S'amplia el negoci creant Puig-Fitó S.L.

2006-2007

S'amplia la nau creant secaderos nous i ampliant zones de treball.

2021

Es realitza la instal·lació de panells solars per abastir amb energia renovable part de la llum que es consumeix a la fàbrica.

actualitat

Puig-Fitó continua endavant millorant dia a dia per oferir-vos els millors embotits.

Ves al contingut